Nabídka strojů Shrnovače
Středové shrnovače

GA 15231

Díky své mimořádné pracovní šířce zajišťují tyto shrnovače vysokou produktivitu. K mazání je potřeba pouze jedna vývodová hřídel, což ušetří hodinu na údržbě denně ve srovnání se shrnovači obdobné velikosti s plně mechanickým pohonem. Tato úspora času umožňuje zvýšit výkon při shrabování až o 10hektarů navíc za den.

Najít nejbližšího prodejce
GA 15231

Technická data

Pracovní záběr (m) 9,50 – 14,70
Šířka řádku (m) 1,40 – 2,50
Počet rotorů 4
Celková délka stroje (m) 10,90
Transportní šířka (s demontovanými rameny) (m) 4,00
Směr shrnování Do středu
Počet ramen a per na rameni 13 (15) / 4
Demontovatelná ramena pro transport -
Uzavřená bezúdržbová převodovka Dvoustupňová MASTER DRIVE GIII
Průměr rotoru (m) 3,65
Pohon rotorů Hydraulickým čerpadlem
Otáčky vývodového hřídele min-1 1000
Ovládání ISOBUS
Požadavky na výkon na vývodové hřídeli (kW/hp) 85 / 115
Připojení kat. 2 a 3
Hmotnost (kg) 6 100

 

Benefity

Ušetřete až 1hod/den

Exkluzivně: 4 plně hydraulické rotory
O hodinu méně údržby, o hodinu více hrabání! Hydraulický pohon rotoru je zajištěn hydraulickými čerpadly, které jsou poháněny vývodovým hřídelem pro minimalizaci údržby. Zapomeňte na každodenní mazání sekundárních převodovek. Ve srovnání se stejně velkými shrnovači s mechanickým pohonem ušetříte až hodinu. Tato hodina bude žádoucí, když hrozí, že spadne déšť a píce musí být rychle shromážděna. Z toho plyne, že nároky na údržbu jsou omezené. K tomu se přidávají další výhody: hladký a tichý chod a minimální opotřebení.

Hydraulická jednotka shrnovačů GA 13231 a GA 15231 je umístěna na otočném vřeteníku podvozku stroje. Primární vývodová hřídel je tak vždy dokonale vyrovnána s traktorem, a to i v úzkých zatáčkách. Kromě toho lze otáčky vývodového hřídele upravit z kabiny pro dokonalé přizpůsobení typu a objemu píce. Pro úsporu paliva si můžete vybrat mezi dvěma rychlostmi, 1 000 nebo 750 ot./min.

Ikona kontakt

Máte dotaz?
Napište nebo volejte.

kontakt